ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 12 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σύντομα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις το απαραίτητο κλίμα, ώστε να λύσεις χρονοβόρα ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά στο παρελθόν. Μην ασχοληθείς υπερβολικά με ξένα ζητήματα και εστίασε την προσοχή σου σε όσα αφορούν αποκλειστικά εσένα, για να τα τακτοποιήσεις το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο, ώστε να περάσεις κι εσύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, η κατάσταση θα αλλάξει με θετικό τρόπο για το ζώδιό σου και οι νέες δυνατότητες που θα προκύψουν θα βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή σου. Επωφελήσου από την εύνοια των πλανητών ώστε να διορθώσεις λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος και να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό ευνοεί το ζώδιό σου – οι εντάσεις της καθημερινότητας σταδιακά θα υποχωρούν και οι ισορροπίες θα επανέλθουν στα αρχικά τους επίπεδα. Μην βιαστείς να επιφέρεις ολοκληρωτικές αλλαγές και δράσε με περισσότερη ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή, για να ολοκληρώσεις όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και θα νιώσετε κι οι δυο ευτυχισμένοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα φορτίστηκες αρκετά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν ξοδέψεις χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Υδροχόε, στις δυσκολίες που αντιμετώπισες προσφάτως. Μην επαναπαυθείς, όμως, στις ευκολίες που σου προσφέρονται και οργάνωσε αυστηρά ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να επαναφέρεις τη ζωή σου εκεί που ήταν πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις τα επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα το πλανητικό σύστημα έρχεται σε ισορροπία προς όφελος του ζωδίου σου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα που θα ακολουθήσει για να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες που θα προκύψουν θα ευνοήσουν κάθε προσπάθεια βελτίωσης εκ μέρους σου. Μην αφήσεις τις άσχημες σκέψεις του παρελθόντος να σε κατευθύνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα είχες έντονο άγχος για τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και αναζητάς λύσεις άμεσα.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact