ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρότι είσαι κάπως δύσπιστος/η απέναντι σε οτιδήποτε γίνεται εκτός προγράμματος, ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια εξαίρεση. Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή τις σπουδές σου, ενώ ίσως σου γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι που παρά τις αρχικές επιφυλάξεις σου θα σε εντυπωσιάσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν νοιώσεις πως κουράστηκες από «τα ίδια και τα όμοια» στην προσωπική σου ζωή, μάλλον φταίει η τάση σου να βολεύεσαι σε καταστάσεις που τις έχεις «ορίσει» με τον νου ακόμη κι αν δεν σε αντιπροσωπεύουν πλήρως. Κάνε λοιπόν την… υπέρβαση!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου, ερχόμενος/η σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, ικανά να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις. Επιπλέον, με την συνδρομή του ενεργού Ουρανού ίσως αποκομίσεις κι ένα σημαντικό όσο και απρόβλεπτο κέρδος. Παράλληλα, είναι σκόπιμο να είσαι γενικά πιο ανοικτός/η στις εκπλήξεις και τις καινοτομίες, αφού έχεις να ωφεληθείς πολλά.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη απέναντι σου, δείχνει πρόθυμη να σε εκπλήξει ευχάριστα με μια «εξωτική» εμπειρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να μάθεις πολλά πράγματα για τους άλλους και ιδιαίτερα τους απανταχού ανταγωνιστές σου, ίσως όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου αδύνατα σημεία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δουλειά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την διαφήμιση ή την προώθηση της. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δεις θετικά μια μάλλον παράδοξη συνεργασία, που όμως θα σε ωφελήσει.
Ερωτικά
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων κι αν είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί… ταχύτατα σε έναν μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, ίσως όμως να σε ωφελήσει περισσότερο αν κυνηγήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία, από αυτές που δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εξαντλήσεις την πρωτοτυπία σου αλλά και να αιφνιδιάσεις ευχάριστα τους ανθρώπους που αγαπάς.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή, δίνοντας στον άνθρωπο σου να καταλάβει ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και δεν είναι άσχημη ιδέα να το πιστοποιήσεις με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact