ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σου επισημαίνει ότι σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αρχίσεις μια δίαιτα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να «αφεθείς» σε διατροφικές καταχρήσεις!
Ερωτικά
Παράλληλα με τα όσα… ωραία συμβαίνουν, ίσως κληθείς να διαχειριστείς την επιπόλαιη όσο και ενοχλητική αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν και θα προτιμούσες να μην γίνουν «βούκινο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχωρίσεις τα πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν ή να σε «κανακέψουν».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου προσφέρει επιλογές «στο πιάτο», ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, φέρνοντας σε πιο κοντά στην… ευτυχία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε χρίζει ένα από τα «φαβορί» την ημέρας, όσον αφορά θέματα… τύχης, φρόντισε όμως να μην την σπαταλήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, συμβάλλοντας στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου… ετοιμάζει και μια έξτρα άδεια.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες, το πιο εύκολο είναι να λάβεις υποσχέσεις «με νόημα» και σίγουρα μπορείς να περάσεις καλά, το αν θα καλυφθείς όμως και συναισθηματικά είναι μια… άλλη ιστορία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση αλλά και να φροντίσει για την καλοπέραση σου σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομική «εξόρμηση». Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις βοήθεια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορείς να… αντέξεις αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για καταστάσεις του σήμερα που δεν θα ισχύουν αύριο, δεν χρειάζεται να «δέσεις κόμπο» τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρει κάποιες ευκολίες στο σπίτι ή την οικογένεια σου, κάτι που το χρειαζόσουν, ώστε να αμβλυνθούν οι όποιες πιέσεις δέχεσαι αυτήν την περίοδο. Επιπλέον σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Όσο μεγαλύτερα είναι τα περιθώρια στις επιλογές σου, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην «ευτυχία» με την… κοινή έννοια του όρου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο «περίπλοκα».

ΙΧΘYΕΣ
Ο ενεργός Δίας σε φέρνει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια και δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου, πέρα όμως από τις αβρότητες, καλό είναι να εξασκήσεις και την δημιουργική-καλλιτεχνική σου φύση.
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς.. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact