ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 17 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε τροφοδοτούν με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Αυτό όμως δεν αναφέρεται μόνον στην ψυχολογία σου, αλλά και σε πράγματα που γίνονται και σε εξυπηρετούν απόλυτα, με λίγο «σπρώξιμο» από την πλευρά σου. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές, αρκεί να μην «πάει μακριά η βαλίτσα»!

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν πάλι είσαι απόλυτα διαθέσιμος/η, φρόντισε απλά να μην δίνεις υποσχέσεις για το… μεθαύριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό αναδεικνύουν ένα ταλέντο σου, που ίσως να μην είχες συνειδητοποιήσει, την ικανότητά σου δηλαδή να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός/η όταν δουλεύεις μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις». Ξέχνα λοιπόν για λίγο την εξωστρεφή σου φύση κι επικεντρώσου στις πιο δημιουργικές πτυχές σου. Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάποιο μυστικό που θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα και θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια ασφαλή πορεία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να σου προσφέρει πλεονεκτήματα στις σχέσεις σου, να θυμάσαι όμως ότι είναι στα… τελευταία της κι αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να «φτιάξεις την ζωή σου», μην την χάσεις. Καλό είναι όμως να τηρείς και τους κανόνες υγιεινής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόοδό σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρουν έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από ζητήματα, είτε του παρόντος, είτε του μέλλοντος

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να «εξαργυρώσεις» τα ευδιάκριτα προσόντα σου με μια σχέση που είναι αρκούντως χρήσιμη για τα δεδομένα σου και προάγει τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Ωστόσο, τα καλύτερα έπονται, οπότε μην δεσμευτείς ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, έχεις διαλέξει την πιο κατάλληλη συγκυρία, αφού όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία η συγκεκριμένη προσπάθειά σου έχει όλα τα κοσμικά εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρουν κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου «με μια κίνηση»..

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει μια τελευταία -για την ώρα- ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς και να βρεθείς στον… αστερισμό της ευτυχίας! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην δομή και το περιεχόμενό της.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Από την στιγμή που η καλή επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε πολλές υποθέσεις, έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η από τις εξελίξεις. Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό για «ειδικό σκοπό» μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό προάγουν τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Αν μπεις στην διαδικασία να ακούς τι λέει ο ένας κι ο άλλος, τότε θα χάσεις πολύτιμο χρόνο κι ίσως μια σημαντική ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Μην ανησυχείς όμως αφού από αύριο το κλίμα αλλάζει και όποιος/α σε ενδιαφέρει θα προσέρχεται… αυθορμήτως!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact