ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα η επικοινωνία σου θα είναι πάρα πολύ καλή τόσο με περιβάλλον όσο και με τους ανθρώπους γύρω του. Χρησιμοποίησε αυτό το ατού σου όπου χρειάζεται και θα περάσεις καλά. Μην ξεχνάς πως η επικοινωνία είναι απαραίτητη στις προσωπικές ή στις φιλικές σου σχέσεις. Άντε λοιπόν κινήσου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις κι ο δρόμος σου για την επιτυχία είναι πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πάρε μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε ώστε να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Έχει σημασία ο τρόπος προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων όπως και η συμπεριφορά που θα επιδείξεις γενικότερα. Στις σχέσεις σου, στο περιβάλλον σου, στα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και στον περίγυρο σου. Προσπάθησε να μπεις λίγο στο δικό τους πνεύμα και μην περιμένεις όλοι οι άλλοι να μπουν στο δικό σου για να συνεννοηθείς. Οι υποσχέσεις που δίνεις και παίρνεις να μην είναι κενές περιεχομένου γιατί τώρα εύκολα μπορεί να εξιδανικεύσεις ή να σε εξιδανικεύσουν και μέσα στις επόμενες μέρες να πληρωθεί η αυταπάτη ή η εξαπάτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το ταίρι σου κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις τέλεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην κάθεσαι γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact