ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 20 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Κριέ, η καθημερινότητά σου αλλάζει προς το καλύτερο και γίνεται πλέον εφικτό να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, αποφεύγοντας να μεγαλοποιήσεις τα μικρά εμπόδια που προκύπτουν. Τα πράγματα ολοκληρώνονται σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, δίνεις τις λύσεις που θέλεις με βοήθεια από τη μεγάλη κατανόηση που δείχνει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι στην ζωή σου, να ξέρεις, ότι από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει, Ταύρε μου. Είναι, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη άμεσα να οργανωθείς και ν’ αναλάβεις με σοβαρότητα τα καθήκοντά σου. Η συνέπεια που θα δείξεις, θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει, απασχολούμενος με άσχετες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που σε χαρακτηρίζουν, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να ξεχαστείς λίγο, ώστε να ηρεμήσεις από την πιεστική καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από σήμερα, Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και αξιόλογες ευκαιρίες φέρνουν νέα ξεκινήματα, που μπορούν να σε απογειώσουν. Την ερχόμενη περίοδο, κάποια τυχαία γεγονότα γίνονται αφορμή να ενεργοποιηθούν υποθέσεις, που παραμένουν στάσιμες εδώ και καιρό. Φιλικά σου πρόσωπα σού δίνουν τη βοήθειά τους σε νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σταδιακά θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, καλό είναι σήμερα να κινηθείς λίγο συγκρατημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες, Καρκίνε μου, φέρνουν μικροπροβλήματα, που δεν πρέπει να σε καθηλώνουν σε απραξία. Προσπάθησε να διευθετήσεις τα ζητήματα που παρουσιάζονται, ώστε να οδηγηθείς σε θετικές εξελίξεις. Τα άστρα σού δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις τις σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, βρες τον εαυτό σου μακριά από το άγχος που έχεις και πέρνα ευχάριστα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι θυμήσου, ότι αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική και κατάλληλη, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα, Λέων, θα έχεις νέες προτάσεις, που τώρα οδηγούν σε καινούργιες ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχες στο μυαλό σου και σε ανανεώνουν ευχάριστα. Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος με τον κατάλληλο προγραμματισμό τακτοποιούνται και σε οδηγούν σε αύξηση του προσωπικού σου χρόνου, που σου είναι απολύτως απαραίτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Λέων, είναι πολύ ανεβασμένη κι έτσι δίνεις καλό τόνο στη σχέση σου, κάνοντας το ταίρι σου να περνάει όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, είναι γενικώς καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ήδη έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πολλά πράγματα, Παρθένε μου, βρίσκονται σε σύγχυση μέσα το μυαλό σου κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Πρέπει να βρεις το χρόνο να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, βάζοντας τα ανοιχτά ζητήματα σε μια σειρά. Αξιολόγησε τα «θέλω» και τις ανάγκες σου, θέτοντας προτεραιότητες. Έτσι, θα μπορείς να βλέπεις τα πράγματα καθαρά και να μην πελαγοδρομείς στο απόλυτο χάος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις τις αποφάσεις, που θα φέρουν καλή πορεία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η προσωπική σου ελευθερία, Ζυγέ, είναι για σένα το σημαντικότερο αγαθό και δεν το διαπραγματεύεσαι για οποιονδήποτε λόγο. Οι άνθρωποι γύρω σου δε σε πολυκαταλαβαίνουν και τις περισσότερες φορές, στις συζητήσεις μαζί τους, απογοητεύεσαι. Είναι καλύτερα για εσένα να ασχοληθείς με κάτι πιο δημιουργικό και να μην παίρνεις μέρος σε κουβέντες, που σε εκνευρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, βγάλε τον ερωτισμό σου, κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα, φρόντισε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact