ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 20 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η προσοχή σου, Σκορπιέ, εστιάζει σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω θέματα που αφορούν τις άμεσες ανάγκες σου και την κάλυψή τους. Μην κάνεις πίσω τώρα, που οι πλανήτες φέρνουν εύνοια σε κάθε σου προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου κάποια απομόνωση, Σκορπιέ μου. Μίλησε με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, η ευχάριστη διάθεσή σου θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου, αλλά οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, θα σε γεμίσουν υποχρεώσεις. Παράλληλα, θα διαπιστώσεις πως το αποτέλεσμα δε σε ικανοποιεί όσο περίμενες. Άκου την καρδιά σου κι ακολούθησε τη διαίσθησή σου, για να δώσεις λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα, Τοξότη μου, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αυτό που κυρίως έχεις στο μυαλό σου, Αιγόκερε, είναι η εξέλιξη και η βελτίωσή σου σε όλα τα επίπεδα. Η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σου, αναζητά διέξοδο κι όλα δείχνουν πως είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, που θα τύχουν υποστήριξης, αρκεί να τα στηρίξεις σε γερά θεμέλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα έρθουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, αφού δε βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο απολογισμός που έκανες πρόσφατα, Υδροχόε μου, σου άφησε κάποιες πικρίες, που σταδιακά όμως υποχωρούν. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής απέναντι τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις ότι πολλά πράγματα που είχες στο μυαλό σου, αρχίζουν να υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Σήμερα, φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της εβδομάδας που πέρασε. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, οπότε προσπάθησε να κινηθείς εντός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, η οποία θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σου. Η δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, βελτιώνει ουσιαστικά την ψυχολογία σου και δίνει προοπτικές βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποίησε την ευνοϊκή αυτή περίοδο, για να βάλεις τις βάσεις της μελλοντικής σου εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ιχθύ, αν σήμερα ξεχάσεις τις ευθύνες από την υπόλοιπη καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα έχεις ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact