ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Προετοιμάσου κατάλληλα για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που έρχονται, ώστε να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Οι καταστάσεις εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς για το ζώδιό σου και αυτό αποτελεί πρόκληση σε πολλά επίπεδα. Μην βιαστείς να ολοκληρώσεις πράγματα που δεν είσαι απολύτως σίγουρος ότι θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, κάνε σήμερα στο ταίρι σου τις προτάσεις σου και να ξέρεις ότι θα περάσεις πολύ ερωτικά και αξέχαστα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχαστείς από όλα αυτά και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τη δυνατότητα να αλλάξεις πράγματα που δεν σου αρέσουν προσφέρουν τώρα οι πλανήτες στο ζώδιό σου. Φρόντισε να είσαι σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, μείνε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στα αισθηματικά σου. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η εβδομάδα που πέρασες ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται εξαιρετικά ωφέλιμο για το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα, καθώς κάποια πρόσωπα πρόκειται να σου προσφέρουν ανέλπιστες ευκαιρίες και βοήθεια. Παράλληλα θα μπορέσεις να διαπιστώσεις τις αρνητικές προθέσεις επιζήμιων ατόμων τα οποία χρήσιμο θα είναι να απομακρύνεις το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι ισορροπίες του ζωδίου σου παρουσιάζουν πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, εξ αιτίας της ανάγκης σου να εμμένεις σε προβληματικές καταστάσεις μέχρι αυτές να φτάσουν στα όριά τους. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε εξαπατήσει με ψεύτικες υποσχέσεις – δες κατάματα την αλήθεια και απομακρύνσου το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν στα αισθηματικά σου, θα σου δώσουν περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η καλή σου διάθεση και ο θετικός τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις θα συμβάλουν ώστε να ξεπεράσεις, αγαπητέ Ιχθύ, σημαντικά προβλήματα και να βελτιωθεί ουσιαστικά η κατάσταση. Σύντομα θα καταφέρεις να μπεις σε σειρά και από εκεί και πέρα όλα θα κυλήσουν με μεγαλύτερη ευκολία προς την επιτυχία που προσδοκάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα και θα περάσεις ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτο εργασίας. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό, προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact