ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και με εμπόδια, αλλά με ψυχραιμία και δυναμισμό θα τα ξεπεράσεις όλα και θα καταφέρεις θαύματα. Ο περίγυρός σου θα εντυπωσιαστεί με τη δράση σου και θα κερδίσεις αναγνώριση σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Αποδέξου τα δώρα των πλανητών στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Θα κάνετε συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι δημόσιες σχέσεις και οι τεράστιες διασυνδέσεις σε οδηγούν σε επιτυχίες χωρίς διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, γιατί η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων για το ζώδιό σου θα λήξει πολύ σύντομα. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο θα βρει εμπόδια το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Σήμερα όμως φρόντισε να ξεκουραστείς και άσ’ τα όλα αυτά για αύριο. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και η βοήθειά τους θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Μην επαναπαυθείς όμως, αλλά συγκεντρώσου για να τακτοποιήσεις όσα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ζωή σού ανήκει και οφείλεις να στέκεσαι στα δικά σου πόδια για να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και εκφράσεις τον τόσο πλούσιο ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να προχωρούν. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, καλύτερα να μην τα σκεφτείς όλα αυτά. Στα οικονομικά, να περιμένεις αύξηση των εσόδων σου. Απόφυγε όμως να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος με άσκοπες συναναστροφές και δραστηριότητες. Εστίασε την προσοχή σου σε κρίσιμα θέματα και μην περιορίζεσαι σε διασκεδάσεις. Όλα θα δρομολογηθούν θετικά για το ζώδιό σου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις, ώστε να περάσετε όσο όμορφα θα θέλατε κι οι δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα καλύτερα να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση όλης της εβδομάδας. Οικονομικά, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μετά από μία τεράστια περίοδο ιδιαίτερης πίεσης έρχεται επιτέλους μία μικρή περίοδος χαλάρωσης, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου, γιατί αυτό δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Επωφελήσου από αυτό το διάστημα, ώστε να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες και να έχεις μακροπρόθεσμο όφελος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, προβλέπεται ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact