ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 27 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο σου, θα σου δώσει την δυνατότητα να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος ή να δώσεις μια νέα διάσταση σε δραστηριότητες ή επιχειρήσεις που ήδη γνωρίζεις καλά. Από την άλλη πλευρά καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ένα νέο πεδίο, αφού το πιθανότερο είναι, είτε να μην κάνεις κάτι καλά, είτε να συναντήσεις ισχυρά εμπόδια.

Ερωτικά
Αν θεωρείς ότι τα χρόνια πέρασαν κι ότι δεν έχεις πια να περιμένεις κάτι σημαντικό, να ξέρεις ότι σύντομα θα… θυμηθείς τα νιάτα σου, οπότε μην δίνεις όρκο! Σε κάθε άλλη περίπτωση το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε μια παλιά σου σχέση.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τον «στίβο» της ζωής, κερδίζοντας περισσότερες ώρες ξεκούρασης. Παράλληλα όμως καλείσαι να «βουτήξεις» μέσα σου, ώστε να βρεις τα βαθύτερα αίτια μιας αποτυχίας.
Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις μια θεραπευτική αγωγή ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που πιθανά σε ενδιαφέρουν κι αν το θες πραγματικά μπορείς να μπεις σε μια σχέση, που αν μη τι άλλο θα σε κάνει να περάσεις όμορφα, ξεχνώντας τα… βάσανα της ζωής!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σας συνδέει ένα κοινό αγωνιστικό παρελθόν και δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις κάποιες «ένδοξες» στιγμές μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Σε σχέση όμως με τις τρέχουσες φιλίες σου, φαίνεται να προκύπτει πρόβλημα κι είναι πιθανό να απομακρυνθείς από κάποιον/α.

Ερωτικά
Πολλά και διάφορα αρχίζουν να συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως τελικά να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα των άλλων, παρά με τα δικά σου. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά «παραγνωριστείτε» με έναν φίλο ή μια φίλη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ένα θέμα που έχεις ξαναδουλέψει στο παρελθόν μπορεί να γίνει η αφετηρία για νέες επιτυχίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο. Από την άλλη πλευρά όμως κάθε εντελώς νέα σου προσπάθεια κινδυνεύει να «κολλήσει». Παράλληλα, η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό ίσως επιφέρει μια κρίση στη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να διασκεδάσεις κάθε στιγμή και σε αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνονται και τα ερωτικά παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά όμως δεν υπάρχει τίποτα που να διασφαλίζει την μονιμότητα μιας σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ
πορεί να ευαγγελίζεστε πως λειτουργείτε για το συνολικό καλό αλλά τελικά αποτελείτε έναν πυρήνα αντίστασης. Αρνείστε να δεχτείτε τη γνώμη των άλλων και πιστεύετε πως την αλήθεια την κατέχετε μόνο εσείς. Επαγγελματικά, ίσως δείτε τις προσπάθειες σας να στέφονται με επιτυχία πλην όμως οι οικονομικές απολαβές που επιθυμείτε δεν μπορούν να έρθουν στην παρούσα φάση. Οι γεννημένοι του 1992, σιγουρευτείτε πρώτα για τις προθέσεις των άλλων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact