ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 28 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι η αρχή μίας τυχερής και άκρως επικοινωνιακής περιόδου! Από σήμερα θα νιώσεις ήδη την διαφορά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, αφού θα αισθανθείς και πάλι χαρούμενος και αισιόδοξος, έτοιμος να τολμήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα σου! Επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται, όπως και θέματα που αφορούν ταξίδια και εκδρομές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται πολύ οι επικοινωνίες με τον σύντροφο σου, αφού θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα και πολλά ευχάριστα νέα! Ιδανική ημέρα για πρώτο ραντεβού σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις έξοδα, χωρίς να σκέφτεσαι πρώτα και αυτό αργότερα θα σου φέρει οικονομικές πιέσεις! Επαγγελματικά έχεις την ικανότητα να πετύχεις τους στόχους σου, αποφεύγοντας όμως επιπόλαια λάθη και ρίσκα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΣΓενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, η ισχυρή διορατικότητα σου, σε συμμαχία με την λογική σου και την εμπειρία σου, θα σε βοηθήσει να αναγνωρίζεις εύκολα τις προθέσεις των άλλων! Μέσα σου νιώθεις πιο ισχυρός από ποτέ και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με διαφορετικούς τρόπους, από αυτούς που συνήθως επιλέγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στην σχέση σου με το ταίρι σου! Απόλαυσε το πάθος των ημερών και ζήσε καυτές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία γοητευτική γνωριμία και στο φλερτ, γοητεύεις χωρίς καν να προσπαθήσεις! Συνέχισε έτσι και θα εκπληρώσεις μία μεγάλη επιθυμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ωστόσο καλό θα ήταν να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, θα έχεις πολλές θετικές εξελίξεις! Μην αγχώνεσαι για τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου, η προσαρμοστικότητα σου και οι καλοί σου τρόποι, όπως και η ελάττωση του εγωισμού σου, θα σε εξυπηρετήσουν σε στόχους και σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σκεφτείς το επόμενο βήμα και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχημένες σήμερα οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και όλα θα κυλήσουν θετικά και ομαλά! Οικονομικά προσοχή, μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, μόνο και μόνο για να γίνεις συμπαθής!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην διευθέτηση των υποχρεώσεων σου! Έχεις τώρα την ικανότητα να οργανώσεις τον χρόνο σου σωστά, να διευκολύνεις την ζωή σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου! Ιδανικότερη ημέρα, για να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις ο,τιδήποτε στην εμφάνιση σου, να αρχίσεις γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή ή να απαλλαγείς από κακές και βλαβερές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους και ηρεμία! Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να γεννηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας σου, που θα σου αλλάξει ευχάριστα όλα τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να κινηθείς με βάση την λογική και όχι τόσο το συναίσθημα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι τομείς που ευνοούνται απόλυτα σήμερα, είναι σίγουρα ο επαγγελματικός και ο οικονομικός! Έχεις πολλές ευκαιρίες και βρίσκεις λύσεις σε ό,τι κι αν σε προβληματίζει!

Πηγή: oroskospos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact