ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 28 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και στις οικογενειακές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ και κατακτήσεις! Ένας νέος έρωτας, είναι προ των πυλών! Αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, θα κλονιστούν αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων ή κανόνων της σχέσης! Κατά τ’άλλα μπορείτε να περάσετε υπέροχα, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις και εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν έντονα και θα σε απογοητεύσουν! Οικονομικά, μπορεί να υπάρξουν κάποιες απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Πανσέληνο στον Ζυγό, απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή και συζήτηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες ειδήσεις, που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου! Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετές κοινωνικές επαφές, που θα σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για την συνεχή ερωτική προσοχή του συντρόφου σου, σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σταμάτησε άμεσα τις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά έξοδα, διότι θα έχεις μεγάλες απώλειες! Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές επικοινωνιακές παρεξηγήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στον Ζυγό! Ίσως να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από αποκαλυπτικά γεγονότα, διότι θα καταλάβεις που βρίσκεσαι και θα οργανώσεις εκ νέου στρατηγικές κατάκτησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καυγάδες, λόγω της τάσης σου για ζήλια και καταπίεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά θα βρεις λύσεις! Επαγγελματικά, πιθανόν να έρθουν κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact