ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία μελαγχολική διάθεση έρχεται να καταβάλει το ζώδιό σου, οδηγώντας σε στο παρελθόν και φέρνοντας αδιέξοδα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η δημιουργικότητά σου, όμως, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις και να επανέλθεις στις απαραίτητες ισορροπίες. Μην αφεθείς στο κυνηγητό των αναμνήσεων χάνοντας το σήμερα και τις χαρές που μπορεί να σου προσφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για παλιότερα προβλήματα και θέματα της σχέσης σας που σε στενοχώρησαν, γιατί και αντιπαραθέσεις θα φέρουν και τη διάθεση θα σου χαλάσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Κριό, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο διαρκής ανταγωνισμός και τα πισώπλατα χτυπήματα σε έχουν κουράσει πολύ, αγαπητέ Αιγόκερε. Ασχολήσου περισσότερο με την προσωπική σου εξέλιξη και λιγότερο με όσα ακούς γύρω σου. Δυστυχώς δεν μπορείς να αποτρέψεις την κακία, παρά μόνο αν αποτύχεις. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μην διστάσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου να το πεις στο ταίρι σου, γιατί οι ιδέες σου θα είναι πολύ καλές και το ταίρι σου θα περάσει πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου κάνουν, δες τις με σοβαρότητα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact