ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ.Τρίτης 11 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε έχει αποσυντονίσει. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι πιθανές ανατροπές που θα μπορούσαν να σε φέρουν στα αρχικά επίπεδα. Αυτό δεν πρόκειται να σου συμβεί. Χαλάρωσε και αποδέξου τη νέα πραγματικότητα, με τον καλύτερο τρόπο. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται για σένα και δέχεσαι βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ θετικές επιρροές του Άρη από τον Ταύρο, τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και αν είσαι ελεύθερος, ενδέχεται να κάνεις και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις κάνει μπορεί να καθυστερούν, αλλά σύντομα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ηθικό σου είναι πεσμένο τον τελευταίο καιρό, αλλά η κινητικότητα των ερχόμενων ημερών θα βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου και θα αναλάβεις νέες ευθύνες που από καιρό αποφεύγεις. Ουσιαστικές αλλαγές θα έρθουν για το ζώδιό σου, αλλά όχι όσο σύντομα επιθυμείς, γι’ αυτό μην βιάζεσαι ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να προσέχεις αυτά που λες και ειδικότερα στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Ζυγό ευνοεί το ζώδιό σου. Το κοινωνικό σκηνικό βελτιώνεται και σου χαρίζει ευκαιρίες για ευχάριστες εξόδους που φέρνουν νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές θα αποτελέσει την έναρξη μίας σειράς δράσεων που θα φέρουν ουσιαστική ανανέωση στην καθημερινότητά σου. Κάποιο άτομο θα σου εκφράσει την εκτίμησή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις στο ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία της καριέρας σου, αλλά να είσαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η υπερκόπωση πλησιάζει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και για να την αποφύγεις οι ρυθμοί σου θα πρέπει να χαλαρώσουν το συντομότερο. Μην υπερβάλλεις και μην παραμελείς την επιτακτική ανάγκη για ξεκούραση. Φρόντισε τη διατροφή σου και ξεκουράσου περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σύντομα η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε φέρει, αγαπητέ Ιχθύ, σε περίεργη θέση, από την οποία μπορείς να ξεφύγεις, αν αποφύγεις να μιλήσεις. Η σοβαρότητα αλλά και η εχεμύθειά σου κρίνονται αναγκαίες. Ασχολήσου μόνο με όσα σε αφορούν προσωπικά και κράτα τις απόψεις σου μόνο για σένα, για να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που μπορεί να μην αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει σύντομα να κάνεις κάποια βήματα, ώστε η σχέση σου να προχωρήσει προς το καλύτερο, χωρίς άλλες αναβολές. Αν πάλι η μοναξιά έχει εγκατασταθεί στη ζωή σου, είναι καιρός να τη διώξεις. Θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να προωθούνται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις σου, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact