ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Άρη στα «λημέρια» σου σε καλεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, ώστε να διεκπεραιώσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα διαρκώς ανέβαλες! Κι είναι αλήθεια ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, υπερπηδώντας ενίοτε και κάποια δύσκολα εμπόδια, πρόσεξε όμως μήπως από την υπερπροσπάθεια εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου και τελικά πέσεις τάβλα στο κρεβάτι σου!

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σου όλα είναι ανοικτά και όλα παίζονται αλλά ακόμη κι αν τελικά ταλαιπωρηθείς από μια κατάσταση, υπομένοντας ένα «σκοτσέζικο ντους», σίγουρα κάποιες εμπειρίες θα σου μείνουν αξέχαστες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια σχετική αστάθεια στα οικονομικά σου, αντί όμως να σύρεσαι πίσω από τις εξελίξεις, προβαίνοντας σε μάλλον σπασμωδικές ενέργειες, το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα.
Παράλληλα. η είσοδος του Άρη στον Ζυγό μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έχθρα, καλό είναι λοιπόν να πάρεις τα μέτρα σου για κάθε ενδεχόμενο.

Ερωτικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου επισκιάζουν κάθε άλλη παρουσία πλην της δικιάς σου, φρόντισε λοιπόν να μην σπαταλήσεις τις ευκαιρίες σου. Καλά είναι τα παιχνίδια αλλά κάποια στιγμή οφείλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η στην προτίμησή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον ζώδιο σου αναμένεται να προσδώσει μια ποικιλία στην καθημερινότητα σου, κάτι που ίσως αρκεί για να σε ικανοποιήσει, παρότι ως συνήθως θα αφήσεις πολλά πράγματα στη μέση. Παράλληλα όμως καλείσαι να «φορτωθείς» και καθήκοντα των άλλων, παραμερίζοντας τις δικές σου προτεραιότητες. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις.

Ερωτικά
Αμοιβαίες παρεμβάσεις μεταξύ φίλων και εραστών ή ερωμένων δημιουργούν ένα «ζωηρό» όσο και «εύφλεκτο» κλίμα, όπου κυριαρχούν οι αντιζηλίες και η παρεξήγηση είναι θέμα χρόνου! Ας κρατήσεις λοιπόν τις αναγκαίες αποστάσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact