ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Πρόσεξε μόνο η πολλή αισιοδοξία μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν κάπως, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα ώστε να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, ώστε να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Οργανώσου και προετοιμάσου ανάλογα για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Μην ξεχνάς ότι το πλανητικό σκηνικό που σε ευνοεί, αισθηματικά, μπορεί να κάνει τη σχέση σου ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια θέση. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η υπομονή έχει και τα όριά της και εσύ, αγαπητέ Αιγόκερε, όση υπομονή και αν διαθέτεις, αρχίζεις να τα ξεπερνάς. Και αυτό δεν είναι καλό, γιατί θα ξεσπάσεις σε άτομα που δεν σου φταίνε, αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Καλύτερα να δεις τι ακριβώς σε έχει κουράσει πριν ξεσπάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσεις από εδώ και πέρα στη ζωή σου, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, με εξαίρεση κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που θα σε κουράσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου, γιατί θα γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, δείξε προσοχή σε αυτά που θα πεις και θα κάνεις. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε έχουν στενοχωρήσει. Απόφυγε να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, γιατί οι συζητήσεις δεν θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί αισθηματικά, να κινηθείς ανάλογα για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν στον επαγγελματικό τομέα θα σου επισημάνουν την ανάγκη να ρίξεις τους τόνους ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, βάλε στόχο να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να εμποδίζουν τα σχέδιά σου. Αυτό θα είναι καλό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μην διστάσεις να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στα αισθηματικά σου και το μέλλον θα φέρει κάτι καλό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Απόφυγε συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση των εσόδων σου.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact