ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, παραμένεις προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πως να δουλέψεις για να τους πετύχεις! Προβάλλεσαι κοινωνικά με επιτυχία, όπως επίσης κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και τον σεβασμό των γύρων σου! Είσαι εμφανώς δυναμικός, σίγουρος για τον εαυτό σου και περήφανος! Οι άλλοι πραγματικά σου δείχνουν με κάθε τρόπο τον θαυμασμό τους και εσύ προσπαθείς, κυρίως μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και καλή φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί πρακτικά να δείχνεις την αγάπη σου στον σύντροφο, όμως θα πρέπει να αποφύγεις ψυχρότητα, δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις, διότι αντί να καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό του, μάλλον θα τον δυσαρεστήσεις ή θα τον εκνευρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πλέον μόνο με μια σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτηση σου και επικεντρώνεσαι εκεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις σήμερα με ευκολία, ό,τι στόχους και φιλοδοξίες έχεις! Οικονομικά, πες ναι σε νέες συμφωνίες και συμβόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα ασχολείσαι με χόμπι και πολλά ενδιαφέροντα που σε ψυχαγωγούν! Η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικότητα, είναι πιο μεγάλη από ποτέ και σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος, μέσα από πολλές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Όλοι θαυμάζουν το σοφό μυαλό σου, το χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο και αυτό θα βγει υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό σήμερα και έτσι έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, τείνεις να διοχετεύεις την ενέργεια σου, σε ατομικές ασχολίες, παρά στον σύντροφο σου, γεγονός που τον δυσαρεστεί και τον απογοητεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τομέα της καριέρας, αφού η νευρικότητά σου, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις! Επίσης, θα υπάρξουν αρκετά ξαφνικά έξοδα και κυρίως από δικά σου ρίσκα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είσαι περισσότερο διαισθητικός και διορατικός, από ποτέ! Καταφέρνεις μέσα από παρατήρηση συμπεριφορών, να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του άλλου, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σε σένα! Πολύ δύσκολα μπορούν να σε ξεγελάσουν τώρα, αφού εσύ αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι, σε κάθε διαπροσωπική επαφή και συναναστροφή! Μην ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους και να μην εμπιστεύεσαι τον καθένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι παραπάνω ζηλιάρης, απαιτητικός και καταπιεστικός απ’ότι συνήθως, απέναντι στον σύντροφο σου, ο οποίος ενδέχεται να πληγωθεί από την συμπεριφορά σου! Βγάλε όλο το πάθος σου σε ιδιωτικές καυτές στιγμές και όχι σε καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περίσσια ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, αφού μια είδηση θα σε ανακουφίσει από το άγχος! Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι γεμάτος εσωτερική ενέργεια και ιδιαίτερα διορατικός, γεγονός που σε βοηθά να πετύχεις στόχους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact