ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 2 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θα χρειαστεί αγαπητέ Αιγόκερε να γίνεις άμεσα έντιμος, διότι μάλλον το παρακάνεις στα απαγορευμένα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Ξεπερνάς τα όρια, σε θέματα κουτσομπολιού, καχυποψίας, μυστικών και θυμού, γεγονός που σε οδηγεί σε απανωτά λάθη, που αργότερα μετανιώνεις, επειδή απλά εκτίθεσαι! Μάθε να συγχωρείς και να ξεπερνάς κάποιες καταστάσεις! Πες ναι στην λογική και την ψυχραιμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και ανήκεις σε αυτούς που κρατούν ένα ερωτικό μυστικό, κάθε είδους, είσαι και εκείνος που πρέπει να προσέχεις περισσότερο! Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις, που ανατρέπουν τα πάντα! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες, κατά την διάρκεια ενός φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Ο οικονομικός τομέας, είναι αυτός που θα σε αγχώσει περισσότερο, λόγω κάποιων απρόσμενων εξόδων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να είσαι αρκετά διπλωματικός, υποχωρητικός, καθόλου εγωιστής και οπωσδήποτε ψύχραιμος, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές ξαφνικές και ανατροπές, θα καταφέρεις να γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει κάποια απρόοπτα γεγονότα και οξύθυμες καταστάσεις, που θα αναστατώσουν τον συντροφικό τομέα! Απέφυγε την ένταση και τα νεύρα, όπως και την τάση σου για κόντρα και επανάσταση, στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αρκετά προκλητικός απέναντι σε συνεργάτες, ιδίως όταν κάτι σε ενοχλεί! Περιόρισε επίσης, την τάση σου για σπατάλες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου, ώστε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου! Μην επιδιώξεις και μην αποφασίσεις σήμερα, αλλαγές στην εμφάνιση σου και επιπλέον, θα πρέπει να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου σε θέματα αντοχών και κούρασης, διότι μπορεί να εξαντληθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, μπορεί να μην είναι πολλές σήμερα, όμως αν παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες σε κάποια λόγια, θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, μείνε συγκρατημένος σε έναν έρωτα που εξελίσσεται σε χώρο επαγγελματικό, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες έκρυθμες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν και θα σε κουράσουν στον χώρο της εργασίας! Παράλληλα, κάποια μικρά έξοδα, σε αγχώνουν, ίσως παραπάνω από όσο πρέπει!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact