ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου

Σκορπιός
Το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, θα είναι καθοριστικό για το μέλλον και θα σου προσφέρει ευκαιρίες να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Μην επηρεαστείς από τρίτους σε ζητήματα συνεργασίας και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κάνε υπομονή και φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης
«Προγραμματισμός» είναι η λέξη-κλειδί για το ζώδιό σου τώρα, προκειμένου να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Ίσως τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που περιμένεις, κάνε όμως υπομονή και θα υπάρξει βελτίωση. Οι υποχρεώσεις σε φορτίζουν πολύ τελευταία – φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως
Έντονη δραστηριότητα προβλέπεται την σημερινή μέρα για το ζώδιό σου και οι στόχοι σου αρχίζουν σιγά σιγά να πραγματοποιούνται. Είναι ευκαιρία να αναλάβεις δράση για προώθηση των σχεδίων σου, καθώς οι πλανήτες ευνοούν δράσεις και πρωτοβουλίες. Καθόρισε τους στόχους σου και προσπάθησε να τους ολοκληρώσεις.

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά δράσεις και πρωτοβουλίες, με σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητάς σου σε όλο της το φάσμα. Μην αφήσεις τους φόβους σου για το αύριο να σε καταβάλουν και μην ρωτάς τη γνώμη των άλλων. Στηρίξου στα πόδια σου και όλα θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθείς
Η κατάσταση στην οικογένειά σου σε φορτώνει με ζητήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό και δεν μπορείς να διευθετήσεις, καθώς δεν περνούν μόνο από το χέρι σου. Μία συζήτηση μεταξύ σας δε θα βλάψει – αντιθέτως, η ανάληψη ευθυνών από τον καθένα είναι πάντα η καλύτερη λύση. Η ηρεμία και η ειλικρίνεια θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Πηγή:Myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact