ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλύτερη την καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι στα ύψη της. Κάποιο θέμα που σε απασχολεί με άτομο της οικογένειας σου σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις κάποια λύσει που θα το κάνεις να χαρεί και εκείνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα θα προκύψουν κάποια θέματα που δεν τα είχες στο πρόγραμμα σου. Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς και χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί με αυτή την συμπεριφορά δεν θα έχεις τα ποθητά αποτελέσματα που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και με την δυναμικότητα που έχεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις τίποτε αν πριν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα. Οικονομικές συναλλαγές καλά θα είναι να τις αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου αυτή την περίοδο είσαι σε πολύ δημιουργική φάση. Φρόντισε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις όλα τα ταλέντα που έχεις για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες υποθέσεις που είναι στάσιμες και σε προβληματίζουν θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν πάρα πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασία σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα πρέπει να έχεις αρκετή υποχωρητικότητα σε κάποια γεγονότα που θα προκύψουν. Απόφυγε να εκνευριστείς γιατί δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις τίποτα γιατί θα χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις αλλά με τον σωστό προγραμματισμό που θα κάνεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα σας έκανε καλό και στους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο την σημερινή ημέρα. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact