ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορείς να είσαι πολύ κοινωνικός και παράλληλα αποτελεσματικός στην επικοινωνία σου. Το πλανητικό σκηνικό σε οδηγεί σε αισθήματα γαλήνης και ικανοποίησης. Το άγχος δεν θα έχει θέση στην σημερινή ημέρα και θα καταφέρεις να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις χωρίς βιασύνη και πίεση. Κάνε μια εσωτερική αναζήτηση και χρησιμοποίησε τα πολύτιμα συμπεράσματά σου για να καθορίσεις και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό σε επηρεάζει και εσένα έμμεσα, ενισχύοντας το ένστικτό σου και την ανάγκη σου για βαθύτερες αναζητήσεις. Μπορείς να αντιληφθείς τα βαθύτερα νοήματα και να κοιτάξεις βαθιά στην ψυχή των ανθρώπων γύρω σου. Ωστόσο, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να ανακαλύψεις τα δικά σου βαθύτερα συναισθήματα και πάνω από όλα να φέρεις στην επιφάνεια τη δύναμη που κρύβεις βαθιά μέσα σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα είσαι αρκετά δυναμικός και γρήγορος. Η ευστροφία σου θα είναι χαρακτηριστική και θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις στους γύρω σου τις σκέψεις και τις ιδέες σου καταφέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τα δικά σου άτομα για σχέδια που σχετίζονται με αλλαγές και πρόοδο. Εκφράσου με ειλικρίνεια και θα καταφέρεις να πείσεις χωρίς δυσκολία. Ακόμη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις που θα σε ευνοήσουν.

Ιχθείς
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα μπορέσεις να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε ένα κλίμα κατανόησης και έντονου συναισθήματος. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα κάνει τη μεταξύ σας σχέση δυνατή και με προοπτικές να αντέξει στο χρόνο. Απόλαυσε τη βραδιά μαζί του και μην αφήσεις τίποτα να την χαλάσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact