ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Τοξότη μου, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Η επιθυμία σου να φτάσεις στην κορυφή σε έχει συνεπάρει κι έχει θαμπώσει τα μάτια σου οτιδήποτε άλλο. Φρόντισε όμως πρώτα τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πολλά να σου πουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη μου, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να γίνει το ταίρι σου χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Τοξότη, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Αιγόκερε, από σήμερα που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα οδηγήσει στο να αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δε σου προκαλούν ενδιαφέρον. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις, ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή σου. Μην ακολουθείς τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, αλλά αντίθετα αναζήτησε πράγματα που θα σε γεμίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Αιγόκερε. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται πολύ καλά, Αιγόκερε. Μπορείς όμως σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καθώς θα είναι συμφέρουσες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact