ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να «σκιάσει» προσωρινά το Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό κλίμα, αναδεικνύοντας κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που θα σε αποσυντονίσουν τελικά όμως όλα θα γίνουν όπως τα σχεδίασες αρχικά. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια κρυφή βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια και θα μπορέσεις να πετύχεις «με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια»!
Ερωτικά
Ο πρωταγωνιστικός σου ρόλος στις εξελίξεις μπορεί να «κόψει» χρόνο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αφού όμως δεν γίνεται αλλιώς ας κάνουν λίγη υπομονή!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με την συνδρομή της Πανσελήνου, η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όμως όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε πρόκειται για μια σημαντική πληροφορία, είτε για μια γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύτιμη στο μέλλον. Ακόμη, ίσως ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε φέρνει πρώτο/η στις προτιμήσεις των άλλων και δεν υπάρχει κανείς λόγος να «θυσιάσεις» το πλεονέκτημά σου χάριν κάποιων «κολλημάτων».
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, φέρνοντας σου ανέλπιστα έσοδα, τα οποία φυσικά θα διαθέσεις άμεσα για να προσφέρεις περισσότερα σε σένα αλλά και τα πρόσωπα που αγαπάς. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί κάθε επιδίωξή σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς μόνον σε χαρές και πανηγύρια!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό πασχίζει να σε πείσει ότι η αγάπη αξίζει, ακόμη κι αν είναι «παράνομη» αλλά αν για την ώρα όλα φαίνονται ειδυλλιακά, η συνέχεια δεν θα είναι το ίδιο εύκολη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να σε αναστατώσει τόσο, ώστε να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, αντί όμως να ανησυχείς για αυτό που σου συμβαίνει εκμεταλλεύσου την περίσταση για να εκφραστείς πιο ελεύθερα, αγγίζοντας πολύ υψηλά «στάνταρ» δημιουργικότητας! Παράλληλα ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δικτύωση σου.
Ερωτικά
Πολλά από αυτά που θεωρούσες ως ελαττώματα και τα έκρυβες, βγαίνουν στο φως, αλλά μετά την αρχική αμηχανία σου θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις γίνει πολύ πιο αγαπητός/η!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία διώχνει κάθε ανησυχία σου για την πορεία των οικονομικών σου, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχεις να λαμβάνεις, ίσως μάλιστα ένα μέρος αυτής της βοήθειας να είναι μυστική. Από εκεί και ύστερα, καλό είναι να περιορίσεις την καταναλωτική σου διάθεση, φροντίζοντας κυρίως όσους/ες αγαπάς και εκτιμάς.
Ερωτικά
Από την στιγμή που θα αποφασίσεις να «κυκλοφορήσεις», το σύμπαν θα φροντίσει για την καλοπέρασή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις το παρουσιαστικό σου!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον ο ενεργός Δίας σε καλεί να πεις το «ναι» σε μια πρόταση συνεργασίας, που σου ανοίγει νέους δρόμους.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής», αφού φαίνεται να σου παρέχει ουσιαστικά κοινωνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα.
Πηγή:.astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact