ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 3 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις επαρκή δυναμισμό για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή, αν και το μυαλό σου θα κατακλύζεται από τα πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Η κρίση σου θα είναι σωστή και θ’ αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια γεγονότα που θα γίνουν, θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση, ενώ θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά εργασιακά προβλήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα καλά ό,τι κάνεις, για να βάλεις σε τάξη το πορτοφόλι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Φρόντισε να βάλεις πολύ αυστηρό προγραμματισμό στη μέρα σου. Κάποια δικά σου άτομα, μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν, για να βγεις από το αδιέξοδο. Είναι ευκαιρία ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις ήδη προετοιμάσει και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα τις καταστάσεις, Τοξότη, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα έρχονται από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές, έστω κι αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα της εργασίας σου μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και κάποια στιγμή θα αγχωθείς, χωρίς να ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα εξωτερικευτείς, Αιγόκερε, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact