ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα, κάτι που θα σε εμποδίσει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Ευτυχώς οι πλανήτες θα βοηθήσουν το ζώδιό σου και θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σύντομα, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις με αισιοδοξία σε καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στα αισθηματικά σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία, θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη, πρόκειται να βελτιωθούν αρκετά, με τρόπο καθοριστικό. Το ενδεχόμενο αλλαγής στέγης σε αγχώνει αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείς πριν ολοκληρώσεις τα αρχικά σου σχέδια, γιατί μπορεί αργότερα να αλλάξουν κάποια δεδομένα και να μην σε καλύπτει η αρχική σου απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου να ισορροπούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Αν κινηθείς έξυπνα, θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και υπόσχονται συμμαχίες που θα δικαιώσουν τους κόπους σου. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει κάνοντας αρνητικές σκέψεις για τις εξελίξεις. Η υπονόμευση προέρχεται από τον εαυτό σου και όχι από τις συνθήκες οι οποίες μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της σχέσης σου θα είναι αυτή που θέλεις και εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια σε άτομα του περιβάλλοντός σου να παρεμβαίνουν στη ζωή σου. Βάλε όρια και κοινοποίησέ τα με ευγένεια. Αν δεν γίνουν κατανοητά, δυστυχώς θα πρέπει να πάρεις πιο δραστικά μέτρα. Η κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά για το ζώδιό σου, αρκεί να μην αμελήσεις τα αυτονόητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και τα οποία μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό τοπίο ξεκαθαρίζει για το ζώδιό σου και οι σωστές αποφάσεις φαίνονται ξεκάθαρα πλέον στον ορίζοντα. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε ξαφνικά μικρά εμπόδια που ίσως προκύψουν. Οι δυσκολίες φτάνουν στο τέλος τους και ευτυχώς δεν πρόκειται να αφήσουν κατάλοιπα. Οι επιπτώσεις θα είναι ανεπαίσθητες και σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, θα μπορέσεις να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact