ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 9 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αποτελείσαι από ένα κράμα σιγουριάς και αβεβαιότητας, Τοξότη, και αυτό σε κάνει ξεχωριστό άνθρωπο. Σήμερα πάντως, θα έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας, θα αποπνέεις μεγάλη σιγουριά και θα καταστρώσεις τα σχέδιά σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Κριό, Τοξότη, αυξάνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, σε αυτά που θέλεις να κάνεις για τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Τοξότη μου, πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα, λοιπόν, να καταλαμβάνεσαι από ανασφάλειες, αφού οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ ισχυρές. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου. Σημασία όμως έχει, ότι ξεκινά μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φροντίζεις πάντα να υπάρχει αρμονία σκέψεων και πράξεων στη ζωή σου, Αιγόκερε. Δε σου αρέσει η μοναχικότητα και διοχετεύεις την ενέργειά σου σε συλλογικές δράσεις. Σήμερα, θα νιώθεις συναισθηματική επάρκεια, όταν γύρω σου υπάρχουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Είσαι άτομο που όταν υπόσχεται κάτι, δεν το ξεχνά και δεν το αναιρεί ποτέ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθούν πολύ καλά. Πρέπει πάντως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αφού στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα Υδροχόε, οι κινήσεις σου θα είναι απρόβλεπτες και θα τις περιβάλει μία ασάφεια κι ένα μυστήριο. Δε σου αρέσει να είναι προβλέψιμες οι πράξεις σου και λειτουργείς πάντα αντισυμβατικά. Θέλεις η ζωή σου να μην είναι ελεγχόμενη από οποιονδήποτε. Κάνε τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Υδροχόε μου, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Υδροχόε, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Θα συνεχίσεις να έχεις ένα έντονο άγχος για τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει βέβαια να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα νέα ανοίγματα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, το πλανητικό σκηνικό σου επιτρέπει να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου και οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με τα θέλω σου. Οι ενέργειές σου πολλές φορές είναι εκρηκτικές και δημιουργούν στους άλλους ανάμικτα συναισθήματα. Φρόντισε, λοιπόν, με ηρεμία και μετρημένες κινήσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να γίνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, είναι θετικές. Πέρνα τη μέρα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να ασχοληθείς με καταστάσεις, που μόνο πρόβλημα μπορεί να σου φέρουν. Μην κάνεις κάποια χρηματική συναλλαγή σήμερα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact