ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 12 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα δεις να αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειες σου, ενώ μπορεί να σου ανατεθούν και καθήκοντα που θα αναδείξουν τα προσόντα σου. Μπορεί ακόμη να δικαιωθείς σε σχέση με τον χειρισμό μιας οικονομικής υπόθεσης που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά φαίνεται να εξελίσσεται υπέρ σου. Παράλληλα όμως ίσως να στενοχωρηθείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη «φουντώνει» τις επιθυμίες σου κι επειδή δεν θα σου λείψουν οι προτάσεις ή οι προκλήσεις, το πιθανότερο είναι να… κλέψεις χρόνο από τις δουλειές σου για μια μίνι αισθηματική περιπέτεια!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φαίνεται πως μια επαγγελματική συνεργασία έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει, οπότε μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, αν δεν κατέχεις καλά ένα αντικείμενο, μπορεί να λάβεις τεχνικές βοήθειες που θα σε ξεμπλοκάρουν. Παράλληλα όμως ίσως χρειαστεί να κάνεις οικονομικές παραχωρήσεις ή να εγκαταλείψεις μια προοπτική στην οποία είχες ποντάρει πολλά.
Ερωτικά
Είσαι το «μήλον της Έριδος» μεταξύ αρκετών «μνηστήρων» κι αν βέβαια είσαι μόνος/η… ποιος στην χάρη σου! Αν όμως έχεις κάποια δέσμευση, ίσως υπάρξουν και οι «παρενέργειες» του ανταγωνισμού ή της ζήλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να «ξεσκονίσεις» τις τεχνικές σου γνώσεις αλλά και να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που δεν είναι μεν «πρώτης γραμμής» αλλά χωρίς αυτές δεν πας… πουθενά! Επιπλέον, μπορεί να ρυθμίσεις ένα εργασιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να μάθεις έγκαιρα χρήσιμες πληροφορίες και «κομβικές» λεπτομέρειες.
Ερωτικά
Όσο κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προσπαθεί να σου «ξεγλιστρήσει», εσύ έχεις τον τρόπο για να το φέρεις εκεί που θέλεις! Επιπλέον, μπορεί να σου εκμυστηρευτούν ένα σπουδαίο προσωπικό μυστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να επιταχύνεις τις κινήσεις σου και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, ώστε να έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο. Ενώ όμως το όποιο ρίσκο μπορεί να «σου βγει» δημιουργικά και να εντυπωσιάσεις εχθρούς και φίλους με την αποτελεσματικότητα σου, σε καθαρά οικονομικό επίπεδο ενδέχεται να σου στοιχίσει κάτι παραπάνω.
Ερωτικά
Είσαι ένα από τα «φαβορί» της ημέρας και σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Από εκεί και ύστερα βέβαια όλα θα γίνουν… δυσκολότερα αν αποσκοπείς σε κάτι πιο διαρκές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact