ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα θα βρεις τη χαμένη σου γαλήνη και την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που ξετυλίγονται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο χρόνος που πέρασε σού έδωσε στενοχώριες αλλά και τη βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος και η επιτυχία πλησιάζουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν η σχέση σου είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους. Θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για άλλη μια φορά θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μία νέα γνωριμία προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ενθουσιάσει και θα σου δημιουργήσει τεράστια ανησυχία για την εξέλιξή της. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει τις υποθέσεις. Εδώ και τώρα μπορείς να αναγνωρίσεις χωρίς καμία βοήθεια την πραγματικότητα. Είναι ζήτημα χρόνου, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για παλιότερες προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην γκρινιάζεις και προσπάθησε να απαλλαγείς από αυτές όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου με πολλές ευκαιρίες δράσης για το ζώδιό σου, σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία, αλλά αξιοποίησε παράλληλα τις δυνατότητες που δεν θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Κάποιο άτομο κύρους σού συμπαραστέκεται με εποικοδομητικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να είσαι πιεστικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μην πεις λόγια που μπορεί να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείτε να περάσετε ήρεμα και χαλαρά μαζί, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact