ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις μια έντονη συζήτηση, για κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν, όμως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Έχεις την ικανότητα να υποστηρίζεις τις απόψεις σου και να διατυπώνεις με σαφήνεια την άποψη σου. Οπότε είναι η κατάλληλη μέρα για να γίνει επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα σε όλο αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, είναι κατάλληλη μέρα για σένα, για να κλείσεις επιτυχημένες συμφωνίες. Παράλληλα , κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα γιατί θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση και έχει και υπομονή, αλλά πρέπει και εσύ να δώσεις πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο, σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να προσέχεις τα νεύρα σου και να αποφύγεις τις εντάσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στα οικογενειακό σου περιβάλλον. Από την άλλη σήμερα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να ξεφύγεις από προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση, αλλά θα δημιουργήσει και αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε θα έχεις αποκαλύψεις! Είτε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση είτε μέσω μιας σημαντικής είδησης. Η επιθυμία σου να φτάσεις στην αλήθεια ενός θέματος είναι τόσο έντονη που μπορεί να λειτουργήσει και εναντίον σου, ανάλογα με το πως θα το χειριστείς. Γιαυτό πρόσεχε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε με τον σύντροφο σου, πες του τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει. Δεν μπορείς να συνεχίσεις μια σχέση που μπορεί να υπάρχουν προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact