ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, Τοξότη, θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό σε διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Οι βάσεις που έχεις βάλει στο παρελθόν είναι πολύ γερές και έτσι, με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Τοξότη, δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, την περίοδο αυτή θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, θα έχεις πολύ άγχος και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι καλή σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις την απαιτούμενη αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, για να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα νιώσεις την αίσθηση, ότι διαθέτεις απίστευτη δυναμικότητα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και οι έμπρακτες επιβεβαιώσεις δε θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, πολλές φορές σε οδηγεί σε διάφορους προβληματισμούς. Μη συνεχίσεις όμως έτσι και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να λύσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact