ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Μαρτίου

Σκορπιός
Οι αντοχές σου έχουν μειωθεί, λόγω της μεγάλης προσπάθειας που κάνεις εδώ και καιρό να ανταπεξέλθεις στο φορτωμένο πρόγραμμά σου. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου, ώστε να τα βάλεις όλα σε τάξη. Με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά, θα βγεις σύντομα από όλη αυτή την κατάσταση.

Τοξότης
Γνωρίζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, οπότε αξιοποίησέ τες στο έπακρο, προκειμένου να πετύχεις στόχους και επιδιώξεις. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα απογοητεύεσαι και δε θα έχεις όρεξη για τίποτα, αλλά περιόρισέ το αυτό όσο μπορείς, για να μην σε πάει πίσω στην πρόοδό σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα αγχωτική, καθώς θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πτοείσαι από τυχόν εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Φρόντισε να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να κινείσαι μεθοδικά και να μην ξεπερνάς τα όρια αντοχής σου.

Υδροχόος
Έχεις αφήσει πολλές ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν και αυτό σε κρατάει πίσω. Όσο δεν παίρνεις πρωτοβουλίες και παραμερίζεις τα προβλήματά σου αντί να τα λύνεις, θα αντιμετωπίζεις διαρκώς τα ίδια ζητήματα και δε θα μπορείς να αφοσιωθείς στο μέλλον σου. Η σημερινή θετική ημέρα όμως, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα που σε διακατέχει, θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να βάλεις μια τάξη σε ό,τι σε προβληματίζει.

Ιχθείς
Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις σήμερα σε ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, οπότε πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα επιφέρουν τις πολυπόθητες αλλαγές στη ζωή σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα διαπιστώσεις ότι έχεις δίπλα σου πολλά άτομα που θέλουν το καλό σου και είναι διατεθειμένα να σε στηρίξουν στο έπακρο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact