ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου ενδέχεται να σε φέρει ενώπιον διαφόρων εντάσεων, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες δυσκολίες να προκύψουν στην αντιμετώπιση θεμάτων, όπου εμπλέκεται και ο συναισθηματικός παράγοντας. Αν όμως καταφέρεις να φερθείς διπλωματικά, θα έρθει τελικά η πολυπόθητη ειρήνευση. Και βέβαια το «μυστικό» είναι ακόμη και οι χαμένοι της υπόθεσης, να πιστέψουν ότι κέρδισαν!
Ερωτικά
Το «στοίχημά» σου δεν είναι τόσο το αν μπορείς να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κυρίως το κατά πόσο σε επηρεάζουν οι γνώμες κάποιων, που τελικά μπορεί να υποκρύπτουν μια ζήλεια ή έναν ανταγωνισμό προς το άτομο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης αναδεικνύει έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» με τον/την ένοχο θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και «δίκην Ζορό» παίρνοντας πάνω σου μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που ακόμη κι αν δεν σε αφορά άμεσα, αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου.
Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να τρυγήσεις γλυκούς καρπούς, παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ρισκάρεις, ζώντας έντονα την κάθε στιγμή. Πρόσεξε όμως γιατί το παρασκήνιο «οργιάζει» και μπορεί να εκτεθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αλλά πολύ έντονη αναταραχή στο άμεσο περιβάλλον σου, ίσως όμως να είσαι εσύ που θα δραματοποιήσεις τις καταστάσεις υπέρ το δέον! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να εκμεταλλευτείς την εναλλακτική που σου προσφέρει η Ιχθυακή Σελήνη και να βρεις την ηρεμία σου κοντά στη φύση ή σε ένα «ησυχαστήριο».
Ερωτικά
Φιλικά και ερωτικά «μπερδέματα» συνθέτουν μια κατάσταση στην οποία είναι δύσκολο να διακρίνεις το δίκιο και το άδικο. Εκείνο όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι αντιπάθειες μπορεί πολύ εύκολα να «γυρίσουν» σε συμπάθειες και το αντίστροφο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σύμφωνα με την λαϊκή σοφία «ο καλός φίλος στην ανάγκη φαίνεται», το θέμα όμως είναι τι… αξιολογείται από τον καθένα ως «ανάγκη». Ο ενεργός Άρης σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι που μπορεί να εγείρει ενστάσεις από ένα πρόσωπο που θα θεωρήσει ότι το παραμελείς, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές αψιμαχίες!
Ερωτικά
Όσο πετυχαίνεις να ξεχωρίζεις, τόσο θα γίνεσαι στόχος κάποιων που είτε σε ζηλεύουν, είτε δεν έχουν τα προσόντα για να σε μιμηθούν, καλό είναι όμως να μην μπεις στον πειρασμό να πέσεις στο επίπεδό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με τις «ευλογίες» του Άρη καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να πασχίσεις για εκείνα που κατά την γνώμη σου κάνουν τον κόσμο γύρω σου καλύτερο. Καλό είναι όμως να βάλεις στο περιθώριο κάποια «υπερβολικά» αιτήματα ή ιδιοτροπίες των άλλων, όπως επίσης να αποστασιοποιηθείς από την μετριότητα και να μην αναλωθείς σε συγκρούσεις με εγωιστικά κίνητρα που δεν οδηγούν πουθενά.
Ερωτικά
Από θεωρίες σκίζεις, το θέμα όμως είναι ότι στα θέματα καρδιάς οι «εξισώσεις» σου αποδεικνύονται άκυρες ή αναποτελεσματικές. Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην συναισθηματική σου έκφραση, που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην αλήθεια σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για την βελτίωση των οικονομικών σου, παράλληλα όμως φαίνεται δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις, ειδικά αν πρόκειται να εκπληρώσεις τους πόθους σου για ένα ταξίδι. Επιπλέον, ίσως προκύψει μια σύγκρουση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, το οποίο «ζει σε άλλο κόσμο», εγείροντας υπερβολικά αιτήματα.
Ερωτικά
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο θα… κάνεις πάταγο, το θέμα όμως είναι αν τελικά αν θέλεις και μπορείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάποιες «κρούσεις», που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της «καλής συμπεριφοράς»
Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact