ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 19 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κατευθύνει σε μια επαγγελματική επιλογή ή συνεργασία, με κριτήριο όχι τόσο την λειτουργικότητά τους αλλά την ανάγκη σου να περιστοιχίζεσαι από «δικούς σου» ανθρώπους κι ας είναι… άχρηστοι σε αυτό που θες να κάνουν! Παράλληλα όμως μπορεί να ευνοηθείς από μια εξέλιξη που είναι μεν δυσάρεστη για κάποιον/α αλλά σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι απόλυτα συμβατές με τα «θέλω» σου και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που εγκλωβίζεται σε απόλυτες καταστάσεις, κάνοντας το κλίμα της προσωπικής σου ζωής αρκετά «νοσηρό».

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ίσως σου αποκαλύψει ένα «οργιαστικό» παρασκήνιο στην δουλειά σου, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο/η με φαινόμενα απληστίας ή φανατικής αντιζηλίας και σε μια τέτοια περίπτωση το σωστό θα ήταν να προχωρήσεις σε ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα». Παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο ή να χρειαστεί να συμπαρασταθείς στον πόνο ενός συγγενικού σου προσώπου.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου για «νυχτοπερπατήματα» μπορεί βέβαια να αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια υπόθεση που ξεκινά ως «παιχνίδι» εξελιχθεί σε κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν, ιδιαίτερα οικονομικού χαρακτήρα. Παράλληλα φαίνεται πως ένας «δικός σου» άνθρωπος τα θέλει όλα δικά του, κάτι που ενδεχομένως να σε κάνει να ενδώσεις σε καταστάσεις που λίγο απέχουν από τον εκβιασμό!
Ερωτικά
Η ημέρα έχει έναν σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν, αφού για την ώρα η λογική σου αδυνατεί να αντιπαρατεθεί στο κάλεσμα της φύσης!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μακάρι να μπορούσες να διατηρήσεις την πολυτέλεια μιας «ασφαλούς» διαπραγμάτευσης αλλά όταν τα πράγματα έχουν φτάσει «στο αμήν», δεν χωρούν ημίμετρα. Κι αν το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε οδηγήσει τελικά στο τέλος μιας συνεργασίας ή σε δύσκολες αποφάσεις σε σχέση με ένα περιουσιακό σου ζήτημα, να θυμάσαι ότι ακόμη και η πιο «βαριά» απώλεια, κρύβει πάντα μέσα της στοιχεία απελευθέρωσης.
Ερωτικά
Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τα κακώς κείμενα στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact