ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 19 Ιουλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Θα υπάρξει βοήθεια από την οικογένεια ή στήριξη από άτομα που σου συμπεριφέρονται πολύ προστατευτικά, σαν να είναι πολύ δικά σου πρόσωπα. Η λογική και η ευαισθησία θα συγκρουστούν και θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή των δυο αυτών αξιών. Γενικά προβλέπεται αναβάθμιση και περισσότερη δημιουργική ενασχόληση για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά, μην είσαι καθόλου παρορμητικός και σε ό,τι σου προτείνουν, σκέψου πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα χρειαστεί να κρατήσεις την υπόσχεσή σου, αγαπητέ Παρθένε, ότι θα παραμείνεις στον στόχο σου γιατί τα νεύρα σου και γενικά η εικόνα που θα έχεις για τον εαυτό σου δεν θα είναι η καλύτερη. Μπορεί να θυμώσεις με κάποια άτομα και ίσως να θέλεις να σου συμπεριφερθούν με το γάντι. Η διπλωματία αυτή την περίοδο θα σου λείπει, αφού θα νιώθεις απογοήτευση λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που θα έχεις αποκτήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή – προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα κινήσου σύμφωνα με τις καταστάσεις. Κάνε τις δημόσιες σχέσεις που ξέρεις να κάνεις θαυμάσια και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις συμφωνίες ή υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Υπάρχουν και περιπτώσεις που έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά μερικά άτομα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί το αξίζουν. Οπότε ασχολήσου με αυτά τα άτομα περισσότερο. Έχεις ισχυρές δυνάμεις ακόμα και στο ασυνείδητο επίπεδο και επιβιώνεις παντός καιρού. Καλό είναι να το αναγνωρίσεις αυτό στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν δώσεις απάντηση, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Να θυμάσαι, αγαπητέ Σκορπιέ, ότι τίποτα δεν μαθαίνουμε χωρίς τίμημα και σκληρή δουλειά. Η πατρική φιγούρα ή ένα ανδρικό πρόσωπο μπορεί να σε επιβαρύνει ή να σε κάνει να αναλάβεις εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη σε κάποια θέματα. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσεις να κάνεις τις αλλαγές και τις προσαρμογές σου, γιατί έχεις ευελιξία, αλλά χρειάζεται και σταθερότητα στον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να επαναπαυθείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου μέσα από τη σταθερότητα, αλλά και με πιο ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους θα μπορέσεις και να φτάσεις εκτός από να τους φαντάζεσαι μόνο. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό που χρειάζεται να αντιληφθείς για να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Χρειάζεσαι καλύτερη οργάνωση και περισσότερο ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα κυριαρχήσουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, ενώ θα γίνουν και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact