ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 2 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε μου, προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και μη φοβάσαι το παραμικρό. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου, θα τα καταφέρεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κυνήγησε αυτά που επιθυμείς και θα δεις ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στο έτερον ήμισύ σου, Καρκίνε μου. Μην αδιαφορείς, πράγμα που κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, διότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, Καρκίνε. Σήμερα, μην ανακοινώσεις σε άτομα που δεν πρέπει, σχέδια που έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία, οπότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αυτό το διάστημα, Λέων, θα σε χαρακτηρίσει μια τάση να εξερευνήσεις το εσωτερικό της ψυχής σου, αναζητώντας τις αιτίες που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές κι οι παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου θα σου φέρουν αρκετή ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Λέων μου, νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφό σου, όμως μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς μέσα σου τοξικές σκέψεις, συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που σήμερα θα είναι υπερβολικός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις, πέρα από προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν για τη βελτίωση των εισοδημάτων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις αρκετές σκέψεις για ν’ αλλάξεις στη ζωή σου πολλά πράγματα που σε κουράζουν. Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα σου θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμα να κάνεις όσες αλλαγές απαιτούνται στη ζωή σου, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου στη σχέση σου, για να ισορροπήσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές ενέργειες θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου, σήμερα οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός, διότι θα έχεις τάσεις για πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος στη ζωή σου, Ζυγέ, και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις, μαζί με ευκαιρίες, στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να τις αρπάξεις άμεσα και να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις πολλές δυνατότητες που οφείλεις κάποια στιγμή να αξιοποιήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες καινούργιες εξελίξεις, Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου. Καλό είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού οι πλανήτες αυτή την περίοδο σ’ ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς, Ζυγέ, κάνοντας επιτυχή καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που ίσως είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση προκύψει και αφορά σχετικά θέματα, θα πρέπει να γίνει με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, να αναμένεις τις εξελίξεις που θα έρθουν. Προσπάθησε, οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες, αφού έχεις επαρκή εξυπνάδα για ν’ ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς, Σκορπιέ μου, θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείχνει κατανόηση, αφού έχει υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να προσφέρεις πιο πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και βαρύς φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά τελικά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις να πετύχεις. Μην αμελήσεις στα οικονομικά σου το παραμικρό και προπάντων μην αφήσεις κάτι για αύριο. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σήμερα οικονομικές συζητήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact