ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι αλλαγές στο οικογενειακό σκηνικό τρομάζουν τους γύρω σου οι οποίοι δυστυχώς ανακατεύονται δίχως να αναλογιστούν τις συνέπειες. Μην επιτρέπεις ξένες παρεμβάσεις να αναστατώσουν το ήδη διαταραγμένο κλίμα. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Η λύση θα βρεθεί ανάμεσά σας σε κλίμα αγάπης και σύμπνοιας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επαναφορά των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητάς σου γίνεται αφορμή για υπερβολές σε όλους τους τομείς. Διατήρησε τις ισορροπίες σου με όποιο τρόπο μπορέσεις και μην αφήσεις την έλλειψη χρόνου να σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Η μόνη λύση είναι το σωστό πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται και εσύ θα είσαι μαινόμενος ταύρος. Να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! !Το κοινωνικό σκηνικό σου επιφυλάσσει ικανοποιήσεις ,δώρα, προτάσεις, και γνωριμίες με σημαντικά άτομα. Να είσαι σε ετοιμότητα για πιθανή ανάληψη ευθυνών, που όμως είναι για καλό και θα βοηθήσουν σε ουσιαστική άνοδο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, προετοιμάσου να τις δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτε. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα ή να αλλάξεις οριστικά πορεία. Το αποτέλεσμα θα είναι αμετάκλητο και δεν σηκώνει αναβολές. Συγκεντρώσου να πάρεις αποφάσεις χωρίς βοήθεια και ξένες παρεμβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Ζυγό συνεχίζει να σε ευνοεί για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου και σήμερα και θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact