ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 1/6/2006

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σου «παίρνει τα μυαλά» και που όρεξη για δουλειά, από την άλλη πλευρά όμως, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να μην προσπεράσεις κάποιες λεπτομέρειες στα εργασιακά σου, ούτε να αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Και πραγματικά έχεις να ωφεληθείς πολλά, αν κινηθείς με σύνεση και επαγγελματισμό.

Ερωτικά
Η έντονη διάθεσή σου να «παίξεις» μπορεί να βρει ανταπόκριση, στα πλαίσια όμως μιας μάλλον προσωρινής κατάστασης. Αν λοιπόν τρέφεις προσδοκίες για κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με εξαίρεση μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί από την παρουσία της Σελήνης στον Κριό, η ημέρα είναι απόλυτα συμβατή με τον επαγγελματισμό που συνήθως επιδεικνύεις στην αντιμετώπιση όλως των θεμάτων σου, με συνέπεια να δικαιωθείς σε πολλά. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο «γεννά» νέα ενδιαφέροντα με πρακτική αξία.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον, η συνέχεια όμως εξαρτάται από το κατά πόσον θα προλάβεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τα υπόλοιπα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το σπίτι σου ή γενικότερα να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, καλό είναι όμως να μην «κολλήσεις» και φας τον χρόνο σου σε λεπτομέρειες, που ίσως να έχουν σημασία μόνον για σένα και για κανέναν άλλο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματά σου στον «έξω κόσμο», ενώ αναμένεται να εντείνει και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους συνεχίζει να σου προσφέρει δυνατότητες για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την ροή των καταστάσεων. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε απλά πρόσεχε!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Κάποιες στιγμές σήμερα μπορεί να νιώσεις σαν ψάρι έξω από τα νερά του, ιδιαίτερα στην περίπτωση που όλοι γύρω σου αρχίσουν να ασχολούνται με λεπτομέρειες και να «ψειρίζουν» καταστάσεις, αδιαφορώντας για την «μεγάλη εικόνα», που για σένα έχει πάντα την μεγαλύτερη σπουδαιότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον άνθρωπό σου, από έξωθεν διεκδικήσεις, μάλλον όμως πρόκειται για μια καθαρά υποκειμενική αίσθηση, που δεν έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα.

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact