ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα δεν πρέπει να ξεχάσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Πες όχι σε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, εγωισμό και έπαρση με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, διότι θα προσγειωθείς απότομα και θα χαλάσεις την καλή σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι στις παθιασμένες, αλλά όχι στον εγωκεντρισμό και την απαιτητικότητα, προς το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, αλλά πρέπει να αποφύγεις επιπολαιότητες και γκάφες, για να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πες όχι σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις σπατάλες και ρίσκο!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, επικεντρώνεσαι σήμερα στο σπίτι και την οικογένεια, αφού θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και αναποδιές! Πιθανόν να δυσκολέψουν σοβαρά κάποιες οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο! Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος, ώστε να μην δημιουργείς ισχυρές ρήξεις χωρίς ουσιαστικός λόγος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να συζητάς ώριμα και ψύχραιμα με το ταίρι σου για τα προβλήματα που έχετε, χωρίς γκρίνια, ξεσπάσματα και μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας παρελθοντικό έρωτας από το παρελθόν, αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις, για να μην πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες! Οικονομικά, να αναμένεις ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, πλήττονται με ποικίλους τρόπους, οι κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι τουλάχιστον την σημερινή ημέρα, νέες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε ανούσια ξεσπάσματα, προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις σε νέες επιφανειακές σχέσεις και γνωριμίες και το ανούσιο φλερτ! Να παραμείνεις ώριμος, σοφός και σοβαρός, αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα πρέπει να προστατέψεις με κάθε τρόπο, σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις συμβόλαια, συμφωνίες και υπογραφές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact