ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μια σημαντική οικονομική υπόθεση σου φαίνεται να «κολλάει» κι αν πρέπει να αποφασίσεις κάτι σήμερα, το πιο σοφό θα ήταν να συμβιβαστείς, διαλύοντας τις όποιες αυταπάτες σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου φέρει έκτακτα έξοδα για την κάλυψη μιας ζημιάς ή «αβαρίας». Αν μάλιστα ταξιδέψεις, καλό είναι να έχεις… πρόχειρη την οδική βοήθεια!
Ερωτικά
Οι αυξημένες υποχρεώσεις ή κάποιες «αναποδιές» μπορεί να σου στερήσουν την χαρά να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ενδέχεται ακόμη να δεχθείς «σφοδρή» κριτική για τις επιλογές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να επηρεάσει την έκβαση μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, εμφανίζοντας προβλήματα εκεί που… δεν υπήρχαν! Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις περιμένοντας βελτιώσεις, τότε έχει καλώς. Αν όμως πρέπει να αποφασίσεις σήμερα για κάτι να ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο και το πιθανότερο είναι να κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις στο αρχικό σου πλάνο.
Ερωτικά
Καλό είναι να μην θέσεις σήμερα ζητήματα που αφορούν στην σχέση σου κι έχουν να κάνουν με τις ευθύνες και τα δικαιώματα του καθενός, αφού το πιθανότερο είναι να προκύψει αδιέξοδο. Δώσε στα πράγματα περισσότερο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά «να πάρεις πάνω σου», ευθύνες και υποχρεώσεις που κανονικά ανήκουν σε άλλους, ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για τις επιδόσεις σου. Όλα αυτά μπορεί να διαδραματιστούν στον χώρο της εργασίας σου, όπου πρακτικά θα κληθείς να αποδείξεις την επάρκεια σου σε έκτακτες καταστάσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να φροντίσεις κάποιον δικό σου που ταλαιπωρείται.
Ερωτικά
Ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αποδείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με συγκεκριμένες προσφορές κι όχι μόνον με λόγια. Αν όμως κρίνεις πως δεν μπορείς να το πράξεις, καλύτερα να… απέχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να αναδείξει τα προσόντα σου με αφορμή τον χειρισμό μιας «λεπτής» υπόθεσης, κάτι όμως που σε αυτήν την φάση δεν θα βγει προς τα έξω αλλά θα γίνει το κοινό μυστικό σου με εκείνον/η που θα λάβει την βοήθεια σου και θα σου… χρωστάει! Παράλληλα όμως είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Παρά τα θετικά σημάδια, τουλάχιστον για σήμερα στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να επικρατεί μια αβεβαιότητα, που με την σειρά της μπορεί να αναδείξει θέματα εμπιστοσύνης. Ας μην παίρνεις τα πράγματα όμως τόσο… σοβαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα προβλήματα των φίλων σου φαίνεται να έχουν «την μερίδα του λέοντος» στην καθημερινότητα σου κι ίσως σου ζητηθεί να γίνεις μέρος της λύσης τους, θυσιάζοντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου. Ωστόσο το τι ακριβώς θα πράξεις, επαφίεται σε σένα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα μιας συλλογικής προσπάθειας.
Ερωτικά
Όταν μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», πέρα και ανεξάρτητα από τις πραγματικές σου προθέσεις, φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα σου, με ποικίλες «εμπλοκές» ή καθυστερήσεις στις επαφές, τις μετακινήσεις σου και γενικότερα την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο». Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση που δεν σε αφορά άμεσα, διακινδυνεύοντας ωστόσο να φανείς εσύ ο/η υπεύθυνος/η για το όποιο πρόβλημα προκύψει.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σε συγκινήσει, σε πρώτη φάση όμως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη της υπόθεσης σου, γι’ αυτό… έχε υπομονή!
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/87268-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-11-5#ixzz48HsZEIlDΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact