ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι νωχελικός και το αποτέλεσμα καθυστερεί. Πάρε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις περισσότερα από τα αναμενόμενα, με θάρρος και θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις των ημερών είναι περίεργες, αγαπητέ Τοξότη, και σε μπερδεύουν. Δεν χρειάζεται να οδηγηθείς άμεσα σε αποφάσεις. Προχώρα με αργά βήματα και θα μπορέσεις να διανύσεις σύντομα την απαραίτητη διαδρομή για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Όλα θα πάνε καλά – μην αγχώνεσαι και περίμενε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο που σε ευνοεί αισθηματικά, υπόσχεται να σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Έντονοι προβληματισμοί και ανησυχίες θα χαρακτηρίζουν όλο το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Η κατάσταση θα είναι μετέωρη, τα αρνητικά γεγονότα θα διαδέχονται τα θετικά ανά πάσα στιγμή και θα αδυνατείς να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει για άμεσα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ανεπιθύμητες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σε μπερδεύουν, αγαπητέ Υδροχόε, παρά τη θέλησή σου σε σειρά συζητήσεων. Προσπάθησε να αποφύγεις όσο το δυνατόν τη σχετική διαδικασία και να αποφύγεις τις συνεπαγόμενες παρανοήσεις. Οι συζητήσεις που δεν σε αφορούν προσωπικά είναι και οι πιο επικίνδυνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις μπορείς πάντα και καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ευχάριστα απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν, αγαπητέ Ιχθύ, με θετικό τρόπο και θα καταφέρεις να προωθήσεις αρκετές υποθέσεις σου. Κάποιες εντάσεις θα είναι προσωρινού χαρακτήρα και θα ξεπεραστούν εύκολα. Προσοχή σε μετακινήσεις και προσωπικά αντικείμενα – υπάρχει σημαντικός κίνδυνος κλοπής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον πλούσιο ερωτισμό σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν μελλΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact