ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου σήμερα θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα μπορείς να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου όλες αυτές τις θετικές συγκυρίες για να τελειώνεις σήμερα πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Μίλησε με δικά σου άτομα και τακτοποίησε υποθέσεις που σε προβληματίζουν στον οικογενειακό τομέα. Προς το βράδυ μπορείς να δεις φιλικά σου πρόσωπα και να ανέβεις ψυχολογικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα υπάρξει στασιμότητα στην σχέση σου αλλά αν θέλεις μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην πεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν αυτή την περίοδο να σε καταβάλλουν ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ο Άρης από τον Λέοντα σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα θα αρχίζουν και θα προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη διαίσθηση και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιαστείς μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα νιώσεις και εσύ καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact