ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι πιο κοινωνικός και θα θέλεις να συμμετέχεις σε ομαδικές εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες. Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο και σου δίνει μεγάλη δυναμικότητα θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Ίσως αποφασίσεις να συμμετέχεις σε μια ομαδική δραστηριότητα ή σε έναν οργανισμό που συμμετέχει σε μια εθελοντική προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις ότι γίνει θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η φιλικότητα σου, η γενναιοδωρία αλλά και η ενέργεια σου σε βοηθούν πολύ προς την επίτευξη των στόχων σου. Σήμερα θα υπάρχει έντονα η αίσθηση φιλικότητας και αυτό το συναίσθημα λειτουργεί ως κίνητρο για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Σήμερα θα μπορέσεις να κινηθείς μεθοδικά για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, χρειάζεται και πράξη. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, βρίσκεσαι στη μέση κάποιων υποθέσεων, καθιστώντας δύσκολο να μείνεις λίγο μόνος ώστε να μπορέσεις να σκεφτείς πιο συγκεντρωμένα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις ή να σκεφτείς αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα για να παίρνεις δυνάμεις. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και συνέχεια θα σου φέρνει καινούργιες ιδέες που θα θέλεις να τις πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου γιατί πρώτον θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και δεύτερον οι πλανήτες δεν σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία στα επαγγελματικά. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα αισθάνεσαι αλτρουιστής και θα έχεις διάθεση να συνεισφέρεις ανιδιοτελώς τον χρόνο και τους πόρους σου για να βοηθήσεις δικά σου άτομα που έχουν ανάγκη. Οι φιλανθρωπικές προσπάθειές σου μπορεί να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σου, ενώ ενεργείς επίσης με πολύ καλό πρόγραμμα για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδα σου θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να συνεισφέρεις για να γίνει ο κόσμος καλύτερος γιατί έτσι τον οραματίζεσαι. Έχεις πάντα μέσα σου και λόγω ζωδίου την αίσθηση δικαίου και μετά από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα το κάνεις να αισθανθεί καλύτερα. Υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητα σου θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε ένα ταξίδι, θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η διάθεση που έχεις να σκεφτείς σε βάθος όσα αφορούν την ζωή σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα σε βοηθήσει να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να σε ευνοεί μπορείς να διαπιστώσεις και να διακρίνεις ανάμεσα σε εκείνους τους τομείς της ζωής σου που παίρνουν τη δέουσα προσοχή σου και εκείνους που έχουν παραμεληθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact