ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία είναι ένα πράγμα που συγκινεί τους πάντες, αλλά σπάνια γνωρίζουμε το τίμημά της. Μην υπερβάλλεις σε εξηγήσεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και η κατανόηση των προσπαθειών σου είναι ξένη υπόθεση. Όσο λιγότερο εμπλακείς σε συζητήσεις, τόσο περισσότερο θα προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κυριαρχήσεις στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να σου δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς να σε ευνοεί είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η νοσταλγία για όμορφες στιγμές του παρελθόντος, ελάχιστα βοηθάει το μέλλον και τη συνέχεια των προσπαθειών σου. Τίποτα δεν επιστρέφει συνήθως και η ονειροπόληση είναι χάσιμο χρόνου. Ασχολήσου ρεαλιστικά με την πραγματικότητα και έχεις να ζήσεις πολλές ευτυχισμένες στιγμές ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου που θέλεις να τα λύσεις άμεσα. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το ταξίδι που πρόκειται να κάνεις το ερχόμενο διάστημα, γίνεται αφορμή για πολλές αλλαγές που θα ξεκινήσουν σύντομα. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των νέων καταστάσεων και μην αφεθείς σε δράσεις, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον της σχέσης και όλα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και σου προσφέρει ικανοποιήσεις μέσα από προτάσεις, που διευκολύνουν τη επίτευξη των στόχων σου. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων και φρόντισε να ανταποκριθείς σύντομα και δίχως φόβο, σε αυτά που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τονώσεις το ηθικό στο ταίρι σου για να το κάνεις να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματα που έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το νέο περιβάλλον στο οποίο καλείσαι να προσαρμοστείς, δεν είναι αυτό που περιμένεις. Μην βιάζεσαι να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενες. Συντονίσου λοιπόν όσο γρηγορότερα μπορέσεις και η ικανοποίηση θα ακολουθήσει σε αρκετά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για ότι μπορεί να σε απασχολεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια. Φρόντισε να κινηθείς πιο χαλαρά. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact