ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκύψουν κάποια θέματα που δε θα μπορέσεις να τα ελέγξεις απόλυτα και θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και οι άλλοι θα σου συμπαρασταθούν.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένεια σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την αμελείς άλλο…

Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου και βγεις εκτός προγράμματος. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Εάν νιώθεις ότι οι σωματικές σου αντοχές σε προδίδουν, φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και μετά να συνεχίσεις. Οι πλανήτες της ημέρας στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί φως στο τούνελ!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, επειδή η εκπλήρωση των στόχων σου είναι πολύ κοντά, πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact