ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης για την 25η Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, Χρόνια Πολλά! Με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα σήμερα, ευνοούνται συζητήσεις, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των καλών σου εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να ακούς και τις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο να εκφράζεις τις δικές σου, επειδή έχεις την τάση να σκέφτεσαι λίγο μονόπλευρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις έφτασε μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου! Απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναισθηματισμό, γαλήνη, ρομαντισμό και ηρεμία! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις όλο και πιο πολύ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι απόλυτα ισορροπημένος και λογικός στην οικονομική σου διαχείριση και αυτό λειτουργεί υπέρ σου! Επαγγελματικά αναγνωρίζεται η αξία και οι προσπάθειες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, Χρόνια Πολλά!Με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα σήμερα, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της όψης για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Σταματάς κάθε επιπολαιότητα ή ανωριμότητα και επικεντρώνεσαι σε θέματα καθημερινότητας, ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ και ερωτικές συζητήσεις σήμερα! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή ημέρα σε περιμένει, που κυλά σύμφωνα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου, που σίγουρα θα ανανεώσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα έχεις επιπλέον αποδοχές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, Χρόνια Πολλά! Με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα σήμερα, είναι η ιδανική στιγμή, για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Επίσης, πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, ακόμα και μέσα στο σπίτι! Γενικά, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο και ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την τέλεια ημέρα, όσον αφορά τα ερωτικά σου! Φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, ερωτόλογα, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ήδη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με τον σύντροφο σου! Περνάτε υπέροχα μαζί, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, διότι πιθανόν δεν θα κάνεις την σωστή επιλογή! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και πρόοδο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact