ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 11 Ιουνίου

Υδροχόος

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα είσαι αισιόδοξος, κεφάτος και γεμάτος ενέργεια, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους και σε όλες σου τις συναναστροφές! Καταφέρνεις και μετατρέπεις τα αισθήματα και τις ανάγκες σου, σε δράση και πράξεις! Μπορείς εύκολα πια να διεκδικήσεις την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου, αρκεί να μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, ώστε να μην κάνεις λάθη σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε νεύρα, κόντρα και ανούσιες καυγάδες με τον σύντροφο! Αντ’αυτού, ανανέωσε την σχέση σας, με δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγικές εξόδους! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, πολλές ερωτικές επαφές και φλερτ, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές, που θα σε χαροποιήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας χρειάζεται προσοχή, αφού είσαι αρκετά παρορμητικός και πολύ πιθανόν να κάνεις λάθη! Οικονομικά, πετυχαίνεις στόχους και ευνοείσαι για οικονομικά συμβόλαια και συμφωνίες!

Ιχθύς

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, απέφυγε σήμερα, συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς τώρα! Προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή ενέργεια και την αυξημένη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική εύνοια της ημέρας με το άλλο σου μισό! Προσπάθησε μόνο να μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η σεξουαλικότητα σου, είναι αυτά που θα σου προσφέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα και εντάσεις! Οικονομικά έρχονται μη αναμενόμενες θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact