ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Αυγούστου

ζώδια σήμερα Ζυγός
Είστε έτοιμοι να καθίσετε στον θρόνο που σας αξίζει, αγαπητοί Ζυγοί; Όχι μόνο σας επισκέπτεται σήμερα η Σελήνη, επίσης συναντάται εδώ με την ρομαντική και εκκεντρική Αφροδίτη που σας κυβερνά. Πρόκειται για ένα 24ωρο που έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να κάνετε ό,τι θέλετε και όπως το θέλετε! Η αισθητική σας θα είναι απαράμιλλη, γι’ αυτό είναι ιδανική στιγμή να κάνετε αγορές που θα ανανεώσουν την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Το βραδάκι φορέστε κάτι ναζιάρικο και αφήστε το σαγηνευτικό πνεύμα σας να σχεδιάσει το πρόγραμμα για εσάς και το ταίρι ή την παρέα σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός
Αν έχετε προγραμματίσει μια φορτωμένη μέρα με υποχρεώσεις και συναντήσεις, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε! Η διαμονή της Σελήνης στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, συνοδεύεται από τη συνάντησή της με την νωχελική Αφροδίτη. Η προσοχή σας θα στραφεί στον εσωτερικό σας κόσμο και την ανάγκη σας για ξεκούραση, γι’ αυτό δεν θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να χειριστείτε ένα βεβαρυμμένο πρόγραμμα. Σύντομα η Σελήνη θα περάσει στα δικά σας ιδιαίτερα διαμερίσματά σας και θα δώσει σε όλα σας τα συστήματα την απόλυτη ανανέωση!

ζώδια σήμερα Τοξότης
Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για να αποζητήσετε την αποστασιοποίηση, μόνοι ή με το ταίρι σας. Η συνάντηση της Σελήνης με την ζωηρή Αφροδίτη στον 11ο Οίκο σας της κοινωνικότητας, θα σας βγάλει από το σπίτι για να διασκεδάσετε με πολύ κόσμο – όποιο είδος σχέσης κι αν υπάρχει ανάμεσά σας. Ειδικά αν είστε αδέσμευτοι, προσέξτε περισσότερο την εμφάνισή σας γιατί σας αναμένουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες ακόμα και στα πιο απρόβλεπτα μέρη… Το φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε ενθουσιώδεις συζητήσεις, που θα φέρουν απρόσμενα κοντά τα πνεύματα και τις καρδιές σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως
Αν η παρέα σας έχει διάθεση για χαλάρωση, εσείς προτιμήστε να κινηθείτε σόλο σήμερα! Η Σελήνη και η δημιουργική Αφροδίτη συναντώνται και κεντρίζουν τον τομέα της καριέρας σας, κάτι που θα σας γεμίσει φρέσκιες ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια. Παράλληλα, τα πλανητικά πιτσουνάκια ενδέχεται να φέρουν πιο κοντά σας ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Μην απορρίψετε την ιδέα χωρίς σκέψη – οι συνάδελφοί σας περνούν πολύ χρόνο μαζί σας, άρα σας ξέρουν περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστεΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact