ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 15 Μαΐου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η εσωτερική αρμονία είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αγαπητέ Λέων, για να μπορέσεις να επαναφέρεις όσα απαιτούνται στη ζωή σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Ο χαμένος χρόνος μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιες δυσκολίες σταδιακά. Οργάνωσε καλύτερα ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει ό,τι καλύτερο έχει για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μην δείξεις σε κανέναν, αγαπητέ Παρθένε, τι αισθάνεσαι και μίλα με σοβαρότητα για όσα χρειάζεται να αλλάξουν μέσα στην οικογένεια. Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπορέσεις να ξεφύγεις μόνο με μεγάλη προσήλωση στον στόχο σου. Συγκεντρώσου πολύ και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς και κάνεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει κανείς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσα κατάφερες εσύ, αγαπητέ Ζυγέ, και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσεις άλλο τον εαυτό σου. Η κούραση είναι πρι των πυλών και για να την αποφύγεις χρειάζεσαι αρκετή ξεκούραση. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου όσο είναι ακόμα καιρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τα άστρα χαρίζουν ικανοποίηση στο ζώδιό σου και φέρνουν ευκαιρίες για πλήρη αναδιοργάνωση της ζωής σου. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος και η αποτυχία ευτυχώς είναι μόνο στο μυαλό σου. Η δυναμική συμπεριφορά θα σε απογειώσει. Ακολούθησε το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν, αλλά να σε φέρνουν σε κατάσταση να ξεσπάς στο ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact