ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 15 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, ξυπνάς με χαμόγελο και σίγουρα μέχρι το βράδυ, η διάθεση σου θα γίνεται όλο και καλύτερη, λόγω γεγονότων και συγκυριών! Μπορείς να αναμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους υψηλούς σου στόχους! Επειδή η ημέρα θέλει… έξοδο και κοινωνικοποίηση, μην την χαραμίσεις μέσα σε τέσσερις τοίχους! Βγες και πέρασε όσο πιο καλά μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι σήμερα! Φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται και σε φέρνουν πιο κοντά στον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σου και να μην ασχολείσαι μόνο με τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, νομίζοντας ότι δεν θα τον ενοχλήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, πάρε πρωτοβουλίες και τόλμησε να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες! Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν! Μέσα όμως από αυτήν την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα! Δεν σε τρομάζουν πια οι δυσκολίες και αναποδιές, αφού θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για σένα στο τέλος, προκαλώντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, ξεπερνώντας τες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα παρατηρήσεις σήμερα ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, είτε ανώτερο σε θέση, είτε μεγαλύτερο ηλικιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, φαινομενικά υπάρχει ψυχρότητα στην σχέση και έλλειψη πάθους και συναισθήματος! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική, στο να καταφέρετε μαζί με τον σύντροφο, να βρείτε πρακτικές λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα, τραβά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου σήμερα και σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα, να πετύχεις! Οικονομικά, οργανώνεσαι καλύτερα κι έτσι βρίσκεις λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Παρά την σημερινή ανιδιοτελή σου συμπεριφορά, θα έχεις και ανταμοιβή από τους άλλους, παρόλο που δεν θα την ζητήσεις καν! Γενικά, η ημέρα χαρακτηρίζεται από όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, ανέλπιστες εξελίξεις και θετικές εκπλήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αφήνεσαι χωρίς να σε ενδιαφέρουν κανόνες και «πρέπει», σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις την τάση σου για ανεξαρτησία και συνεχή κόντρα, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου, να ανανεώσετε την σχέση σας με διάφορους ευχάριστους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε την υπερβολικά φιλική συμπεριφορά που έχεις την τάση να επιδεικνύεις τώρα, σε συναδέλφους και συνεργάτες! Στον οικονομικό τομέα, είσαι μάλλον παραπάνω γενναιόδωρος, απ’όσο χρειάζεται στους άλλους!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact