ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 16 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, μπορεί να νιώθεις καχυποψία από τα κίνητρα των άλλων απέναντι σου. Οι υποψίες σου μπορεί να είναι η δική σου ανασφάλεια που σε κάνει να έχεις επιφυλάξεις. Όταν είσαι αναστατωμένος, δε σκέφτεσαι με σύνεση και αποσυντονίζεσαι. Φρόντισε να ξεφύγεις από τέτοιου είδους θέματα και να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν με γενναιότητα ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις άλλα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα δεν θα σε πιάσει το πείσμα σου και θα βλέπεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Έτσι θα μπορέσεις να δεις τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και να δεις πιο ξεκάθαρα την αλήθεια του τι συμβαίνει. Στη συνέχεια, μπορείς να προσδιορίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια εάν τα κίνητρα των άλλων είναι σύμφωνα με τους στόχους σου ή όχι. Οι ικανότητες σου είναι πολλές κινήσου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα πάρεις την απόφαση να μην πάρεις τίποτα προσωπικά ώστε να επηρεάσει την ψυχολογία σου αρνητικά. Θα δεχτείς τους άλλους όπως είναι και κατά συνέπεια και τις πράξεις τους. Άστους να σου αποκαλύψουν οι ίδιοι τα σχέδια τους. Θα αισθανθείς πιο ισχυρός με τον εαυτό σου, και θα μπορείς να κινηθείς στους στόχους που θέλεις για να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact